Sirup HUGO, Sciroppo di Sambuco, Trentino, MELCHIORI 1,5l

Značka: Melchiori
279 Kč 186 Kč / 1 l
Skladem (>100 ks)
Můžeme doručit do:
1.4.2025
Možnosti doručení

Sirup HUGO, bezinka, Sciroppo di Sambuco,Trentino, MELCHIORI 1,5l je italský nealkoholický sirup z kraje Trentino, pro přípravu jedinečné limonády Hugo, bezinková limonáda , z prvotřídních surovin od výrobce Melchiori,  v oblasti Val di Non, z regionu Trentino. 

Detailní informace

Detailní popis produktu

Sirup z oblasti Val di Non, vyrobený podle starodávné receptury z Trentina. Jedná se o přírodní sirup, vynikající pro příprava nealkoholických nápojů s přírodním aroma bezinky.  Barva sirupu je  světle žlutá. Chuť je  sladká, svěží. Vůně jebezinkovo mátová

Sciroppo di SAMBUCO  TRENTINO (ricetta Trentina) je ideální pro přípravu  nápoje:

U´GO TRENTINO APERITIVO,  (doporučení od Lucia Maria, majitelka MELCHIORI)

1DÍL Sciroppo di Sambuco TRENTINO

9DÍLŮ jablečný cider ALPINO

Lístky máty, plátek limetky nebo jablka. Servírujte studené s ledem 

APERITIVO TRENTINO

1díl  sirupu Hugo, Sciroppo di Sambuco, Trentino, Melchiori, 6dílů perlivé vody 

Podávat vychlazené s ledem. Doplnit plátkem máty a jablka. Lze přidat i 1DÍL pomerančového džusu/grepového

 Skladujte na svěžím místě, mimo dosah tepla a světla. Po otevření umístěte do ledničky.

Produkt je v plastovém balení. 

PRŮMĚRNÉ VÝŽIVOVÉ HODNOTY ZA 100 GR Energetická hodnota: 1117kJ / 263kcal tuky: pod 0,5 g - z toho nasycené mastné kyseliny: 0,1g  sacharidy: 64g - z toho cukry: 64 g vláknina: pod 0,5 g bílkoviny: pod 0,5 g sůl: 0,02 g

Datum spotřeby uveden na hrdle obalu

Složení:  glukozo-fruktozový sirup, voda, sirup s chutí bezinkových květů (voda, jablečný koncentrát, E330, invertní cukrový sirup, koncentrovaná citronový štáva, ethylalkohol, aroma, E300, barvivo E150d), kyselina citronová, konzervační prostředek sorban draselný

 

Datum minimální trvanlivost:  uveden na hrdle obalu

 

Doplňkové parametry

Kategorie: Sirup
Hmotnost: 2 kg
Objem: 1,5L
Alkohol: 0%
Region: Trentino
Teplota servírování: 10-12°C
Zbytkový cukr: sladké
Pro jakou příležitost: svačina, oběd
Párování: bruschetta, pizza, zeleniové saláty, těstoviny, obložené bagety