
Vynikající rajčatová omáčka lanýžová salsa vhodná na bruschetu, toast, do italského risotta, do uvařených těstovin, nejlépe čerstvých. Produkt je ze střední Itálie, Emilia Romagna, od výrobce…
Tapenáda je oblíbeným jídlem v jižní Francii a Itálii, které se tradičně podává jako pomazánka na topinkách nebo jako dip k zelenině. Tento šťavnatý a aromatický pokrm se vyrábí z oliv, kaparů, ančoviček, česneku a olivového oleje.
Pro přípravu tapenády na bruschettu, se olivy, kapary, ančovičky a česnek jemně nasekají a smíchají se spolu s olivovým olejem. Pokud máte radi větší kousky, můžete použít mixér nebo kuchyňský robot, aby se ingredience dobře spojily.
Na křupavou a lehce opečenou bruschettu se pak nanesou velkorysé lžíce tapenády. Díky kombinaci slaných oliv a kaparů a silné chuti ančoviček, je tapenáda osvěžujícím a chutným kontrastem k jiným typům pomazánek nebo dipsů.
Vynikající rajčatová omáčka lanýžová salsa vhodná na bruschetu, toast, do italského risotta, do uvařených těstovin, nejlépe čerstvých. Produkt je ze střední Itálie, Emilia Romagna, od výrobce…
Vynikající lanýžová salsa vhodná na bruschetu, toast, do italského risotta, do uvařených těstovin, nejlépe čerstvých. Produkt je ze střední Itálie, Emilia Romagna, od výrobce balsamikových octů…
Jemný krém z mletých zelených oliv, italská delitakesa, která se používá hlavně na opečený chleba
Rajčatový krém je tradiční italský produkt. Výborně se hodí do těstovin nebo na teplou bruschettu. .
Artyčokový krém je tradiční italský produkt. Výborně se hodí do těstovin nebo na teplou bruschettu. .
Žampionový a lanýžový krém je tradiční italský produkt. Výborně se hodí do těstovin nebo na teplou bruschettu. .
Pokud jste starší 18 let, klikněte na "Ano"