U´GO, TRENTINO SPRITZ jablečný cider, bezinka, máta, Melchiori , 0,75L, 7% vol.

Akce Výprodej Více za méně
Značka: Melchiori
169 Kč –24 %
U´GO, TRENTINO SPRITZ  jablečný cider, bezinka, máta, Melchiori , 0,75L, 7% vol.
169 Kč –24 % 127 Kč 169,33 Kč / 1 l
Skladem (54 ks)
Můžeme doručit do:
2.4.2025
Možnosti doručení
Množstevní sleva
1 - 5 ks
127 Kč / ks
6 - 11 ks = sleva 5 %
121 Kč / ks
12 a více ks = sleva 8 %
117 Kč / ks
Ušetříte 0 Kč

U´GO je italský jablečný cider, získaný lisováním celých jablek pěstovaných v Trentino,  doplněný o bezinku a mátu. Ideální jako letní aperitiv. Podávejte vždy vychlazené.

Detailní informace

Detailní popis produktu

U´GO  je italský nápoj na bázi jablečného cideru v kombinaci s bezinkou a mátou. Jablečný cider je vyroben s čerstvých celých jablek, které se vylisují a díky metodě Charmat vzniká jedinečný příjemný cider s mírným obsahem alkoholu. Ideální jako aperitivi.  U´GO má světle žlutou barvu, chuť je sladká, svěží, vůně je květinová. Perlení je jemné a vytrvalé. U´GO se nesmí vystavit přímému světlu a teplu. Po otevření uchovávejte v chladu při teplotě 4 °C a spotřebujte během 2 - 3 dnů.

Složení:  jablečný cider 99% (jablečný cider, cukr), sirup s příchutí bezových květů 1% (voda, koncentrát jablečné šťávy, okyselovač E330, sirup z invertního cukru, koncentrát citronové šťávy, aroma, antioéxidant E300, barvivo E150d), přírodní mátové aroma (0,001%)

 JABLEČNÝ CIDER je získaný fermentací nevýrazných žlutých jablek, Nealkoholické a připravené k použití, lehký, jemný, lichotivý, plný spousta vjemů , výborná náhražka piva,, perfektní jako aperitiv, ale i na celý večer, při jídle se velmi dobře osvědčuje v kombinaci s prvními chody a dezerty.

CO TO JE SIDRO Sidro =Cider je zkvašené ovoce, s výjimkou hroznů, vhodně upravené ke konzumaci. Nejkonzumovanější a nejvyráběnější jablečný mošt je určitě ten, který pochází z fermentace jablek: je to živý, svěží, historický, příjemný a šťastný produkt, který si můžete vychutnat kdykoli během dne.

Žlutě zbarvený, mírně alkoholický, kyselý nebo sladký nápoj, vyznačující se zvláštními a odlišnými vůněmi pocházejícími z použitého ovoce a použitého způsobu výroby, který může být charmat, kde produkt fermentuje v autoklávu, nebo klasickým způsobem, kdy produkt fermentuje v láhev.

JAK SE ZRODIL SIDRO MELCHIORI   vášeň se zrodila ze setkání Alberta Corazzolly a jeho manželky Lucii Maria Melchiori s Lorisem Dall'Acqua, prestižním vinařem a partnerem vinařství Col Vetoraz poblíž Valdobbiadene. Sdílení znalostí o jablečném moštu, jeho tradici v některých evropských regionech, jako je Normandie, Asturie, Somerset a Alberto, a povědomí Lucii Marie o životě ve Val di Non, s výjimečnou produkcí jemných jablek byly hlavními složkami zrodu řemeslného cidru  Melchiori. Touha po inovacích a dávat hlas novým podnětům, využívání místních surovin, touha nabízet kvalitní řemeslný produkt, šíření kultury cidru v Itálii nás vedli k realizaci tohoto  snu. Nákup prvních nerezových tanků autoclave  a fermentace první jablečné šťávy proběhla na podzim roku 2002, což byl výjimečný rok, který dal produkt  s vynikajícím obsahem cukru, dobrou úroveň taninu a perfektní kyselostí. Rozhodli se tedy zahájit skutečnou výrobu v rámci firmy Melchiori. Dále touha inovovat, stále hledat nové podněty, vedla majitele k tomu, aby se vydali touto cestou se třemi jednoduchými cíli: použití místních surovin, kvalita produktu založená na způsobu výroby, šíření kultury cidru v Itálii

 

Doplňkové parametry

Kategorie: Cider
Hmotnost: 1.5 kg
Objem: 0,75L
Alkohol: 7%
Region: Trentino
Teplota servírování: 10-12°C
Pro jakou příležitost: aperitiv, svatby, první chody, party
Párování: bruschetta, chips, oříšky, pizza, k dezertům, těstoviny, bílé maso, prosciutto crudo