U´GO, TRENTINO SPRITZ jablečný cider, bezinka, máta, Melchiori , 0,75L, 7% vol.
Detailní popis produktu
U´GO je italský nápoj na bázi jablečného cideru v kombinaci s bezinkou a mátou. Jablečný cider je vyroben s čerstvých celých jablek, které se vylisují a díky metodě Charmat vzniká jedinečný příjemný cider s mírným obsahem alkoholu. Ideální jako aperitivi. U´GO má světle žlutou barvu, chuť je sladká, svěží, vůně je květinová. Perlení je jemné a vytrvalé. U´GO se nesmí vystavit přímému světlu a teplu. Po otevření uchovávejte v chladu při teplotě 4 °C a spotřebujte během 2 - 3 dnů.
Složení: jablečný cider 99% (jablečný cider, cukr), sirup s příchutí bezových květů 1% (voda, koncentrát jablečné šťávy, okyselovač E330, sirup z invertního cukru, koncentrát citronové šťávy, aroma, antioéxidant E300, barvivo E150d), přírodní mátové aroma (0,001%)
JABLEČNÝ CIDER je získaný fermentací nevýrazných žlutých jablek, Nealkoholické a připravené k použití, lehký, jemný, lichotivý, plný spousta vjemů , výborná náhražka piva,, perfektní jako aperitiv, ale i na celý večer, při jídle se velmi dobře osvědčuje v kombinaci s prvními chody a dezerty.
CO TO JE SIDRO Sidro =Cider je zkvašené ovoce, s výjimkou hroznů, vhodně upravené ke konzumaci. Nejkonzumovanější a nejvyráběnější jablečný mošt je určitě ten, který pochází z fermentace jablek: je to živý, svěží, historický, příjemný a šťastný produkt, který si můžete vychutnat kdykoli během dne.
Žlutě zbarvený, mírně alkoholický, kyselý nebo sladký nápoj, vyznačující se zvláštními a odlišnými vůněmi pocházejícími z použitého ovoce a použitého způsobu výroby, který může být charmat, kde produkt fermentuje v autoklávu, nebo klasickým způsobem, kdy produkt fermentuje v láhev.
JAK SE ZRODIL SIDRO MELCHIORI vášeň se zrodila ze setkání Alberta Corazzolly a jeho manželky Lucii Maria Melchiori s Lorisem Dall'Acqua, prestižním vinařem a partnerem vinařství Col Vetoraz poblíž Valdobbiadene. Sdílení znalostí o jablečném moštu, jeho tradici v některých evropských regionech, jako je Normandie, Asturie, Somerset a Alberto, a povědomí Lucii Marie o životě ve Val di Non, s výjimečnou produkcí jemných jablek byly hlavními složkami zrodu řemeslného cidru Melchiori. Touha po inovacích a dávat hlas novým podnětům, využívání místních surovin, touha nabízet kvalitní řemeslný produkt, šíření kultury cidru v Itálii nás vedli k realizaci tohoto snu. Nákup prvních nerezových tanků autoclave a fermentace první jablečné šťávy proběhla na podzim roku 2002, což byl výjimečný rok, který dal produkt s vynikajícím obsahem cukru, dobrou úroveň taninu a perfektní kyselostí. Rozhodli se tedy zahájit skutečnou výrobu v rámci firmy Melchiori. Dále touha inovovat, stále hledat nové podněty, vedla majitele k tomu, aby se vydali touto cestou se třemi jednoduchými cíli: použití místních surovin, kvalita produktu založená na způsobu výroby, šíření kultury cidru v Itálii
Doplňkové parametry
Kategorie: | Cider |
---|---|
Hmotnost: | 1.5 kg |
Objem: | 0,75L |
Alkohol: | 7% |
Region: | Trentino |
Teplota servírování: | 10-12°C |
Pro jakou příležitost: | aperitiv, svatby, první chody, party |
Párování: | bruschetta, chips, oříšky, pizza, k dezertům, těstoviny, bílé maso, prosciutto crudo |