
Velmi kvalitní jablečný MOŠT, BRULÉ di MELA, vyrobený z čerstvě lisovaných jablek z kraje Val di Non, Trentino. BEZ ALKOHOLU.
Sirup z oblasti Val di Non, vyrobený podle starodávné receptury z Trentina. Jedná se o přírodní sirup, vynikající pro příprava nealkoholických nápojů s přírodním aroma bezinky.
Sciroppo di SAMBUCO TRENTINO (ricetta Trentina) je ideální pro přípravu NÁPOJE TRENTÍNO:
U´GO TRENTINO APERITIVO, (doporučený Lucia Maria majitelka MELCHIORI)
1DÍL Sciroppo di Sambuco TRENTINO
9DÍLŮ jablečný cider ALPINO
Lístky máty, plátek limetky nebo jablka. Servírujte studené s ledem
Příprava NEALKO BEVANDE APERITIVO TRENTINO:
1DÍL sciroppo Trentino, Melchiori
6DÍLŮ vody
Podávat vychlazené s ledem. Doplnit plátkem máty a jablka
Lze přidat i 1DÍL pomerančového džusu/grepového
Skladujte na svěžím místě, mimo dosah tepla a světla. Po otevření umístěte do ledničky.
Produkt je v plastovém balení.
PRŮMĚRNÉ VÝŽIVOVÉ HODNOTY ZA 100 GR
Energetická hodnota: 1117kJ / 263kcal
tuky: pod 0,5 g - z toho nasycené mastné kyseliny: 0,1g
sacharidy: 64g - z toho cukry: 64 g
vláknina: pod 0,5 g
bílkoviny: pod 0,5 g
sůl: 0,02 g
Datum spotřeby uveden na hrdle obalu
Složení: glukozo-fruktozový sirup, voda, sirup s chutí bezinkových květů (voda, jablečný koncentrát, E330, invertní cukrový sirup, koncentrovaná citronový štáva, ethylalkohol, aroma, E300, barvivo E150d), kyselina citronová, konzerační prostředek sorban draselný
Oblast: Trentino, Itálie
Objem: 1900gr
Barva: světle žlutá
Chuť : sladká, svěží
Vůně: bezinkovo mátová
Datum minimální trvanlivost: uveden na hrdle obalu
Vyrobeno v Itálii
MELCHIORI VÝROBCE :
HISTORIE RODINY
Společnost vznikla z lásky k oblasti, z nichž pocházejí, údolí Val di Non, k úžasnému ovoci, které nabízí. JABLKA
S pozorností a jednoduchosti zpracovávají tuto surovinu k výrobě jablečného octa, jablečné štávy, jablečného moštu. Inspirování chutí území nabízí taky ručně vyráběné pivo.
Společnost vznikla v roce 1994 Lucia Maria Melchiori a Alberto viděli ve výrobě jablečného octa příležitost vytvořit společnost zaměřenou na zpracování místního ovoce.
Cílem je vytvářet produkty, které jsou dobře známé a které splňují standardy kvality:
Z tohoto důvodu mají i širokou nabídku BIO PRODUKTŮ, které respektují životní prostředí a zdraví lidí.Budocnost nových generací je rovněž i v našich rukou. To je důvod, proč chtějí zanechat prostředí co nejméně znečištěné díky neustálým inovacím a především tím, že jdeme dobrým příkladem.
Hodnotilo 0 uživatelů
Pokud jste starší 18 let, klikněte na "Ano"