Horká čokoláda Ristora

Horká čokoláda Ristora
Kvalitní směsi značky Ristora pro přípravu houstnoucí ČOKOLÁDY z Itálie, pro zmrzlinové SORBETY, VENDINGOVÉ SMĚSI  do nápojových automatů 

SMĚS NA PŘÍPRAVU HORKÉ ČOKOLÁDY : Nabízíme několik druhů balení: jednoporcové sáčky, balení v dóze po 1kg (bílá 800gr).
Varianty příchutí ČOKOLÁDY: MLÉČNÁ, BÍLÁ
Pro získání KVALITNÍ HORKÉ ČOKOLÁDY RISTORA, je důležité dodržet jednotlivé kroky přípravy:

1) PŘÍPRAVA PÁROU Z KÁVOVARU
1porce: Do džezvy naliji 120ml studeného mléka a dobře rozmíchám 25gr směsi RISTORA ČOKOLÁDA. Džezvu dám pod trysku u kávovaru a zhruba 15-20sekund prohřeju ČOKOLÁDU až začne houstnout. Poté pouze naliji do připraveného šálku. 
Doporučení: čokoládu není potřeba zbobit šlehačkou. Právě na houstnoucí čokoládě je okouzlující její kůrka, kterou vytvoří po zchladnutí. 
Šlehačku bych doporučila pouze na vyžádání ze strany zákazníka.

2) PŘÍPRAVA VE VÁRNICI CIOCOLATIERE
40porcí: Do várnice typu HOT WONDER, případně CHOCOLADY (jednotlivé modely naleznete na stránkách) naliji rozmíchanou směs: 4L mléka a 1kg směsi RISTORA ČOKOLÁDA. Várnici nastavím na teplotu 85°C a zhruba za 30-40min bude připravena čokoláda k servírování. Čokoláda vydrží ve várnici 48hod za stálého provozu a na nastavené teplotě 85°C.

3) PŘÍPRAVA PRO DOMÁCNOSTI
1porce: Do rendlíku naliji 120ml mléka a dám 2 polévkové lžíce směsi (25gr), za stálého míchání přivedu do varu. Poté hned přeliji do šálku a hotová čokoláda je připravena.
 

 

Filtrovat

Dostupnosti

Dostupnosti

Příznaky

Příznaky

Ceny

Ceny

Hodnocení

Hodnocení
Na stránce
zrušit všechny filtry

Italský výrobce směsí do gastronomie