
Balsamikový krém vhodný na míchané saláty, maso, salámy, ryby, tramezzini, pizza, smažené brambory, sýry, ovoce a zmrzlina. Skvělé pro dekoraci při poslední úpravě pokrmu na talíři. Tradiční přímo z…
Barva balsamikového octu je tmavá, způsobená dlouhým vařením odrůdy Lambrusco až do černé barvy. Vůně je po povidlech. Chuť je sladkokyselá, výborně se hodí na zeleninové saláty, rizotto.
Doporučujeme podávat na míchané saláty, syrovou zeleninu, bramborový salát, ryby, maso, sýry,
Odrůdové složení: 100% Lambrusco
Složení: vinný ocet, koncentrovaná vařená hroznová štáva, obsahuje siřičitany
Oblast: Emilia Romagna
Expirace do 30.6.2026
Hodnotilo 0 uživatelů
Balsamikový krém vhodný na míchané saláty, maso, salámy, ryby, tramezzini, pizza, smažené brambory, sýry, ovoce a zmrzlina. Skvělé pro dekoraci při poslední úpravě pokrmu na talíři. Tradiční přímo z…
Tmavý balsamikový krém, ideální na zmrzlinu, čerství sýry (ricotta, stracchino, mascarpone), jogurt, panna cotta, tříště, smažené koblížky, čerstvé ovoce.
Tmavý balsamikový krém vhodný na losos, na marinované ryby, na carpacio, na sýry (Mozzarela, ricotta, mascarpone, scamorza), na jogurt, na panna cottu, na zmrzlinu, na sorbety, na smažené sladkosti,…
Balsamikový krém vhodný na pečené maso, hlavně hovězí nebo vepřové nebo kuřecí, na grilované maso, na smažené brambory, na sýr pizza, sendviče a jednohubky, rizotto. Skvělé pro dekoraci při poslední…
Pokud jste starší 18 let, klikněte na "Ano"