
Červené víno s intenzivními a elegantními tóny ovoce červených bobulí. NYNÍ V NOVÉM ELEGANTNÍM DESIGNU. Vhodné podávat k bílému a červenému masu, ke stařeným sýrům. Vyrobené z červených hroznů kraje…
Barva vína je intenzivně rubínově červená, vůně je výrazná, lehce kořeněná, chuť je plná, tělnatá, v závěru je cítit tóny kakaa.
Doporučujeme podávat k červenému masu, ragů, vyzrálým sýrům .
Odrůdové složení: 100 % Cabernet Sauvignon
Oblast: Veneto
Kategorie: IGT
Cukr: suché
Alkohol: 12 %
Doporučujeme podávat při teplotě 16-18 °C.
Cabernet jse řadí mezi čtyři celosvětově nejoblíbenější červená vína spolu s odrůdami Syrah, Pinot Noir a Merlot. Zároveň je nejtypičtější odrůdou kraje Veneto spolu s Merlotem. Pochází patrně z francouzského regionu Bordeaux, kde vznikla s nejvyšší pravděpodobností spontánním křížením odrůd Cabernet Franc a Sauvignon Blanc. O odrůdě Cabernet Sauvignon se říká, že nemilosrdně vytlačuje ostatní modré odrůdy z jejich tradičních areálů rozšíření.
Hodnotilo 0 uživatelů
Červené víno s intenzivními a elegantními tóny ovoce červených bobulí. NYNÍ V NOVÉM ELEGANTNÍM DESIGNU. Vhodné podávat k bílému a červenému masu, ke stařeným sýrům. Vyrobené z červených hroznů kraje…
Plné víno černofialové barvy, ve vůni velice výrazné po vyzrálém ovoci, především černém rybízu. V chuti převládají ovocné tóny tmavých bobulí
Ideální víno do gastronomie na rozliv, výhodná cena.Barva vína rubínově červená. Ve vůni intenzivní tóny černého rybízu. Chuť je harmonická, jemná, plná, s lehkými tóny zeleného pepře.
Technika APPASSIMENTO pro získávání vysoce kvalitních vín. Výsledkem je víno tmavě rubínově červené barvy, s tendencí k granátovým tónům, vůně po vyzrálém červeném ovoci, třešních, švestkovém…
Pokud jste starší 18 let, klikněte na "Ano"