![NEALKO TRENTINO Jablečné BRULÉ DI MELA, 1L, Melchiori 1L, MADE IN ITALY NEALKO TRENTINO Jablečné BRULÉ DI MELA, 1L, Melchiori 1L, MADE IN ITALY](https://img.bevande.cz/images/Melchiori/brule_di_mela.jpg?vid=1&tid=34&r=D)
Velmi kvalitní jablečný MOŠT, BRULÉ di MELA, vyrobený z čerstvě lisovaných jablek z kraje Val di Non, Trentino. BEZ ALKOHOLU.
U´GO je italský nápoj na bázi jablečného cideru v kombinaci s bezinkou a mátou. Jablečný cider je vyroben s čerstvých celých jablek, které se vylisují a díky metodě Charmat vzniká jedinečný příjemný cider s mírným obsahem alkoholu. Ideální jako aperitiv.
U´GO se nesmÍ vystavit přímému světlu a teplu. Po otevření uchovávejte v chladu při teplotě 4 °C a spotřebujte během 2 - 3 dnů.
Složení: jablečný cider 99% (jablečný cider, cukr), sirup s příchutí bezových květů 1% (voda, koncentrát jablečné štávy, okyselovač E330, sirup z invertního cukru, koncentrát citronové štávy, aroma, antioéxidant E300, barvivo E150d), přírodní mátové aroma (0,001%)
Oblast: Trentino, Itálie
Objem: 0,75L
Barva: světle žlutá
Chuť : sladká, svěží
Vůně: květinová, svěží
Perlení: jemné a vytrvalé
Datum minimální trvanlivost: 24měsíců uveden na obalu
JABLEČNÝ CIDER
CO TO JE SIDRO Sidro =Cider je zkvašené ovoce, s výjimkou hroznů, vhodně upravené ke konzumaci. Nejkonzumovanější a nejvyráběnější jablečný mošt je určitě ten, který pochází z fermentace jablek: je to živý, svěží, historický, příjemný a šťastný produkt, který si můžete vychutnat kdykoli během dne.
Žlutě zbarvený, mírně alkoholický, kyselý nebo sladký nápoj, vyznačující se zvláštními a odlišnými vůněmi pocházejícími z použitého ovoce a použitého způsobu výroby, který může být charmat, kde produkt fermentuje v autoklávu, nebo klasickým způsobem, kdy produkt fermentuje v láhev.
JAK SE ZRODIL SIDRO MELCHIORI vášeň se zrodila ze setkání Alberta Corazzolly a jeho manželky Lucii Maria Melchiori s Lorisem Dall'Acqua, prestižním vinařem a partnerem vinařství Col Vetoraz poblíž Valdobbiadene. Sdílení znalostí o jablečném moštu, jeho tradici v některých evropských regionech, jako je Normandie, Asturie, Somerset a Alberto, a povědomí Lucii Marie o životě ve Val di Non, s výjimečnou produkcí jemných jablek byly hlavními složkami zrodu řemeslného cidru Melchiori. Touha po inovacích a dávat hlas novým podnětům, využívání místních surovin, touha nabízet kvalitní řemeslný produkt, šíření kultury cidru v Itálii nás vedli k realizaci tohoto snu. Nákup prvních nerezerových tanků autoclave a fermentace první jablečné šťávy proběhla na podzim roku 2002, což byl výjimečný rok, který dal produkt s vynikajícím obsahem cukru, dobrou úroveň taninu a perfektní kyselostí. Rozhodli se tedy zahájit skutečnou výrobu v rámci firmy Melchiori. Dále touha inovovat, stále hledat nové podněty, vedla majitele k tomu, aby se vydali touto cestou
se třemi jednoduchými cíli:
Vyrobeno v Itálii
MELCHIORI VÝROBCE :
HISTORIE RODINY
Společnost vznikla z lásky k oblasti, z nichž pocházejí, údolí Val di Non, k úžasnému ovoci, které nabízí. JABLKA
S pozorností a jednoduchosti zpracovávají tuto surovinu k výrobě jablečného octa, jablečné štávy, jablečného moštu. Inspirování chutí území nabízí taky ručně vyráběné pivo.
Společnost vznikla v roce 1994 Lucia Maria Melchiori a Alberto viděli ve výrobě jablečného octa příležitost vytvořit společnost zaměřenou na zpracování místního ovoce.
Cílem je vytvářet produkty, které jsou dobře známé a které splňují standardy kvality:
Z tohoto důvodu mají i širokou nabídku BIO PRODUKTŮ, které respektují životní prostředí a zdraví lidí.Budocnost nových generací je rovněž i v našich rukou. To je důvod, proč chtějí zanechat prostředí co nejméně znečištěné díky neustálým inovacím a především tím, že jdeme dobrým příkladem.
Hodnotilo 0 uživatelů
Pokud jste starší 18 let, klikněte na "Ano"