
Velmi zajímavý bílý balsamikový ocet s intenzívním aroma a chutí lanýžu. Produkt je od tradičního výrobce balsamikových octů Acetaia Leonardi (Casanova) z oblasti Modeny, kraj Emilia Romagna
Tato varianta balsamikového octu je nejvíce používaná jak do teplé kuchyně tak do studené. Barva balsamikového octu je tmavá , způsobená zpracováním hroznů odrůdy Lambrusco. Vůně je ovocná, hroznová, lehce tóny povidel a švestek. Chuť je sladkokyselá, výborně se hodí na zeleninové saláty, do ragů, na pečené maso, na vaječné omolety.
Odrůdové složení: 1/3 Lambrusco, 2/3 Trebbiano
Oblast: Emilia Romagna
Expirace : 31.3.2028
Jak se rodí bílé balsamico
Hodnotilo 0 uživatelů
Velmi zajímavý bílý balsamikový ocet s intenzívním aroma a chutí lanýžu. Produkt je od tradičního výrobce balsamikových octů Acetaia Leonardi (Casanova) z oblasti Modeny, kraj Emilia Romagna
Vynikající lehce násládlý s příchutí šalotky
Ideální pro přípravu limonádey. Již Římané používali jako sladidlo. Barva produktu z odrůd Trebiano a Lambrusco je velmi tmavá, až černá, způsobená pomalým vařením v otevřeném kotli až do tmavé…
Barva balsamikového octu je zrzavá, způsobená zpracováním jablek. Vůně je svěží, sladkokyselá. Chuť je sladkokyselá, výborně se hodí na zeleninové saláty, rizotto.
Tmavý balsamikový krém, ideální na zmrzlinu, čerství sýry (ricotta, stracchino, mascarpone), jogurt, panna cotta, tříště, smažené koblížky, čerstvé ovoce.
Tmavý balsamikový krém vhodný na losos, na marinované ryby, na carpacio, na sýry (Mozzarela, ricotta, mascarpone, scamorza), na jogurt, na panna cottu, na zmrzlinu, na sorbety, na smažené sladkosti,…
Balsamikový krém vhodný na pečené maso, hlavně hovězí nebo vepřové nebo kuřecí, na grilované maso, na smažené brambory, na sýr pizza, sendviče a jednohubky, rizotto. Skvělé pro dekoraci při poslední…
Jedná se o krémovou konzistenci balsamikového octu s příchutí fíky. Fíky jsou přírodní aroma. Skvělé ke zrajícím sýrům, Doporučené servírování: zrající sýry, salámy, Foie Gras, čokoláda, pudink.…
Intenzivní balsamikový ocet, vyráběný pouze z "mosto cotto" , z vařené redukované hroznové štávy. Zraje v dubových sudech tzv. "batteria" 8let. Jeho sladkou, výraznou chuť si hned zamilujete.
Balsamikový krém vhodný na míchané saláty, maso, salámy, ryby, tramezzini, pizza, smažené brambory, sýry, ovoce a zmrzlina. Skvělé pro dekoraci při poslední úpravě pokrmu na talíři. Tradiční přímo z…
Pokud jste starší 18 let, klikněte na "Ano"